Contactgegevens

Bauder B.V.
Ambachtsweg 4H
3953 BZ  MAARSBERGEN
Telefon: (0) 343 / 591478
Telefax: (0) 343/ 597596
info[at]bauder.nl


Robert-Jan van der Kwaak
Accountmanager
Regio Noordwest-Nederland
mobiel: (06) 1146 0156 
Robert-Jan.vanderkwaak[at]bauder.nl

Anton Swart
Accountmanager
Regio Midden-Nederland
mobiel: (06) 2902 4342 
anton.swart[at]bauder.nl

Guus Wilmans
Accountmanager
Regio (Noord) Oost-Nederland
mobiel: (06) 4690 6874
guus.wilmans[at]bauder.nl

Marcel van Gerven
Accountmanager
Regio Zuid-Nederland
mobiel: (06) 4681 8289
marcel.vangerven[at]bauder.nl

Wij stellen ons voor

Daar boven Meer dan 150 jaar een begrip.

Welkom bij Bauder!

Het is al meer dan 150 jaar geleden sinds bij Bauder de eerste producten voor het dak ontstonden. Na begonnen te zijn met de eerste fabriek in Stuttgart-Zuffenhausen zijn er in de loop van de verstreken drie decenia vijf productieve fabrieken met de modernste productietechniek ontstaan. Hier vervaardigen wij innovatieve producten, die in onze divisies Hellend dak, Plat dak, Groendak en Technische isolatiematerialen steeds weer de grenzen verleggen.

Bauder behoort tegenwoordig als fabrikant van moderne afdichtingssystemen voor het dak alsmede technische isolatiematerialen tot één van de belangrijkste fabrikanten in de branche. Zo hebben wij ons in Duitsland ontwikkeld tot de toonaangevende fabrikant van bitumen dakbanen, kunststof dakbanen en PIR isolatiematerialen, en nemen wij in Europa de derde plaats in. Met dochterondernemingen en verkoopmaatschappijen in Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Polen, Hongarije, Tsjechië, Nederland, Roemenië, Noorwegen, Italië en Kroatië zijn wij internationaal vertegenwoordigd.|

Meer dan 750 betrokken medewerkers zetten zich iedere dag voor onze klanten in. Waarvan meer dan 100 gekwalificeerde vakkundige adviseurs ter plaatse. Zij werken allen graag voor Bauder - maar nog meer voor onze klanten.

Wij nodigen u uit om op de volgende pagina's zelf een beeld van Bauder te vormen - van onze medewerkers, onze diensten, onze producten en systemen.

Gerhard und Paul-Hermann Bauder