Platdak

Daar boven Zekerheid in alle lagen.

Platdak

Aan platte daken worden steeds hogere eisen gesteld betreffende isolerend vermogen, waterafdichting en esthetica. Als enige Europese fabrikant van bitumineuze dakbanen, kunststof dakbanen en polyurethaan isolatie systemen bieden wij architecten en verwerkers geavanceerde systeem oplossingen in een ongeëvenaard assortiment van diversiteit. Dit alles leidt tot ideale syteemoplossingen die zijn toegesneden op de specifieke wensen en budget van de klant. Aangezien Bauder alle componenten zelf produceert, dragen wij zorg voor een volledig dakbedekkingssyteem en bieden wij u de grootste zekerheid. Steeds belangrijker wordt ook het bouwmanagment. Onze medewerkers en in het bijzonder onze technische medewerkers zijn specialisten op dit gebied en geven u waardevolle informatie over de product- en systeemkeuze alsmede de applicatie ervan.  

Competentie op het gebied van platte daken heeft een naam: Bauder

Wist u dat bij een op de vier afdichtingen van platte daken in Duitsland componenten van Bauder een beslissende bijdrage leveren?

Als vooraanstaande Europese fabrikant van bitumen banen, kunststofbanen en PU-isolatiesystemen voorzien wij planners en verwerkers in een onovertroffen assortimentsvariatie van geperfectioneerde systeemoplossingen. Zo ontstaan ideale dakconstructies, die voldoen aan de hoge eisen van isolatie en afdichtingssystemen en exact op het budget zijn afgestemd.

Doordat alle componenten zelf worden vervaardigd, wordt maximale zekerheid gewaarborgd bij de volledige dakconstructie. En omdat en vakkundige renovatie steeds belangrijker wordt, analyseren onze gespecialiseerde adviseurs en toepassingstechnici samen met u de staat van het dak en geven u waardevolle suggesties m.b.t. de productkeuze en -afwerking.

Platdak-Aktueel

Geen nieuws in deze lijst: