Zekerheid in alle situaties

Variatie begint met kwaliteit

Platte daken gelden terecht als uniek gevarieerd en laten als geen enkele andere dakvorm creatieve mogelijkheden toe. Een veelsoortigheid die twee zijden telt: enerzijds de bijna onbegrensde creatiemogelijkheden, en anderzijds de hoge, zeer specifieke eisen aan isolatie en afdichting.

De op de vraag afgestemde kwaliteit van de opbouw beslist over veiligheid en levensduur van het dak. Zij vormt de basis voor alle mogelijkheden van de architect tot ontplooiing op het platte dak – van het dakterras tot en met de dakbegroening.

Het platte dak levert ook in praktisch opzicht waardevolle voordelen: op de eerste plaats omdat het beloopbaar is. Want door terrasvorming en begroening krijgt het gebouw iets meer dan alleen maar een aantrekkelijk aanzicht. Dit soort opwaardering schept altijd extra woon- en leefruimte – reeds bij de nieuwbouw of in het kader van latere renovatiewerkzaamheden.

Door optimaal gebruik te maken van het platte dak wordt binnen tevens maximaal wooncomfort mogelijk. De ruimte kan zonder schuine vlakken optimaal worden benut. Voordelen waarmee alle betrokkenen goed kunnen leven.